Gratis verzending vanaf €35,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Professioneel advies: +31 6 42 88 86 43

De aanleiding

Op mijn vorige werk in de hulpverlening kwam ik op veel verschillende locaties. Het viel mij op dat veel gespreksruimtes een kille en onvriendelijke uitstraling hadden. Ik heb zelf ervaren dat een werkomgeving veel invloed heeft op mijzelf en op de mensen die ik heb begeleid. Een prettig ruimte zorgt voor een ontspannen sfeer, waardoor de ander zich snel vertrouwd zal voelen.

Mijn passie is het om een ruimte, binnen de dienstverlenende sector, te veranderen tot een warme en vertrouwde plek. Een ruimte waar de ander zich welkom voelt. Ik geloof dat dit het verschil maakt voor ieder mens.

Joyce Driesse ,JoyArea
Joyce Driesse ,JoyArea

Mijn motivatie

Vanuit die ervaringen is bij mij het idee ontstaan om hier iets aan te doen. Daarbij ben ik begonnen met interieurontwerpen voor particuliere en andere zakelijke ruimtes. Maar met mijn liefde voor interieurontwerp en gedreven door het gevoel de wereld een beetje mooier te willen maken, richt ik mij nu op alle ruimtes binnen de dienstverlenende sector.
Denk hierbij aan wachtkamers en gespreksruimtes in ziekenhuizen, bij huisartsen, in de pleegzorg maar ook bij coaches en therapeuten.

Door een omgeving te scheppen die rust uitstraalt, een veilig gevoel geeft en waar het rustig is, kan een mens ontspannen. Dat is een zoveel beter begin van een gesprek of behandeling. Ik gun iedereen een plek waar ze zich fijn voelen en een ruimte hebben waar ze hun verhaal mogen delen.

Functioneel en praktisch

Mijn ontwerpen zijn altijd gericht op het doel waarvoor de ruimte gebruikt gaat worden.

Mooier maken

Met mijn ontwerpen wil ik de wereld ook een beetje mooier maken.

Verbinding

Door mijn ontwerpen wil ik mensen met elkaar verbinden.

Toegankelijk

Mijn ontwerpen zijn toegankelijk voor grote en kleine bedrijven.

Joyce Driesse ,JoyArea

Mijn werkwijze

Bij alles wat ik doe staat het contact en de verbinding die ik met u als klant heb centraal. Wie bent u, waar staat u voor, wat is uw visie? Dat zijn een aantal vragen die ik aan u stel.
Vanuit die vragen maak ik een ontwerp dat past bij u en uw bedrijf. Uw wensen vertaal ik een ontwerp dat geschikt is voor uw klanten en waar zij zich prettig bij voelen. Daarbij is functionaliteit belangrijker dan hip. Immers, het interieur van een zorgruimte moet langer meegaan dan één seizoen.

Ik ben niet het type van grote stappen snel thuis. Kwaliteit leveren is voor mij het belangrijkste. Daarom ga ik door tot het goed is en ook de klant tevreden is. Dat betekent dat ik soms 4 of 5 gesprekken nodig heb om helder te krijgen wat de wensen van de klant precies zijn. Voor mij maakt dat niet uit. Ik neem de tijd die nodig is om het gewenste resultaat te bereiken.

Daarbij ben ik toegankelijk voor grote en kleine bedrijven. Een eenmanszaak van een coach of therapeut is mij net zo lief als een groot zorgcentrum waar een huisarts, apotheek en polikliniek samen onder één dak zitten.

Ook houd ik rekening met het beschikbare budget. Met een klein budget kan ik al hele verrassende resultaten bereiken waarbij mijn uitgangspunten – zorg voor de ander, een stukje natuur en veiligheid en geborgenheid – overeind blijven.

Liever even bellen?    © Copyright 2023 | Website door Company Fuel